ALZ-Web-Cover

Nëse ju kujdeseni për dikë me demencë, është e rëndësishme, që ju ta ndihmoni të jetë sa më i shëndetshëm fizikisht dhe psikologjikisht.

Si kujdestar ju duhet të kujdeseni mbi gjendjen e shëndetit të personit. Duke qënë se demenca përparon, ai do jetë më pak të aftë për  të identifikuar problemet shëndetësore, kështu që ju duhet të shikoni për shenja që tregojnë dhimbje apo shqetësime. 

Sa më mirë të ndihen ata, aq më e lehtë do të jetë  për të dy ju.