ALZ-Web-Cover

Nëse kujdeseni për një person me demencë, ndonjëherë, sjellja e tyre konfuze, irrituese apo e vështirë për tu kuptuar me ta,mund t’ju bëjnë  të ndiheni nervoz ose të pafuqishëm.   

Duke mësuar kuptimin prapa veprimeve të tyre, ju do ta keni më të lehtë për të qëndruar të qetë dhe të merreni në mënyrë më efektive me sfidat që do ju dalin.